Кабел за принтер DeTech USB A – USB B, High Quality,1.5m

5.00лв.

  • Кабел за принтер
  • High Quality
  • 1.5м

Описание

Дължина (м) 1.5
Тип аксесоар Кабел
Тип конектор 1 USB
Тип конектор 2 USB Printer